Általános intézkedések a rendkívüli helyzet miatt

A Kormány döntése (1102/2020 (III.14.) Korm. rendelet) értelmében a koronavírus-járvány miatti további veszélyhelyzeti rendelkezésként hétfőtől a közoktatási intézmények digitális oktatási rendben dolgoznak tovább. A döntés ugyan nem tér ki a felnőttképzési szektorra, a PENTA UNIÓ Zrt. az alábbi általános intézkedéseket hozza - terveink szerint május 31-ig - a járványhelyzethez igazodva. Az egyes oktatási eseményekre vonatkozó konkrétumokról e-mailben tájékoztatjuk az érintetteket a hét folyamán.

FOLYAMATBAN LÉVŐ TANTERMI KÉPZÉSEK

A tantermi képzések tanórái felfüggesztésre kerülnek, helyette távoktatási tananyagot biztosítunk oktatói iránymutatás mellett, továbbá azt, hogy a résztvevők kérdéseiket az oktatóknak feltehessék elektronikus formátumban. Az átállással többlet költségek a képzésben résztvevők számára nem merülnek fel.

TÁVOKTATÁSOS KÉPZÉSEK

A távoktatásos képzések esetén a konzultációs kontaktórákat átütemezzük a rendkívüli helyzetet követő időszakra, így a rendkívüli helyzet ideje alatt önálló felkészülés keretében tudják résztvevőink elsajátítani a tananyagot.

VIZSGÁK

Képzőhöz rendelt modulzáró vizsgák: A képzőhöz rendelt modulzáró vizsgák tekintetében egyedileg tájékoztatjuk a vizsgacsoportokat.

Központi modulzáró és szakmai vizsgák: Sajnos a szakmai vizsgákról nem tartalmaz rendelkezést a határozat, és ezekkel kapcsolatban egyelőre a Pest Megyei Kormányhivatal sem adott a megszokottól eltérő ügymenetre vonatkozó utasítást, így a vizsgák a meghirdetésnek megfelelően lesznek megtartva. Amennyiben a Kormányhivatal időközben másképp rendelkezik, az érintett vizsgázókat e-mailben tájékoztatjuk.

Intézményeinkben a központi modulzáró és a szakmai vizsgák lebonyolításra kerülnek a PMKH ellenkező utasításáig. A helyiségeink minden vizsgát követően fertőtlenítésre kerülnek. A szóbeli vizsgákon a vizsgabizottság tagjai és a Penta munkatársai számára szájmaszkot biztosítunk, a vizsgázók maguknak kötelesek szájmaszkot hozni. Amennyiben vis major helyzet miatt nem tudunk termet biztosítani a vizsgához, akkor nem kerül megszervezésre, erről külön tájékoztatjuk a vizsgázókat.

KONFERENCIÁK

A tantermi keretek között meghirdetett konferenciákat lehetőség szerint virtuálisan tartjuk meg erre megfelelő szoftver segítségével élőben vagy utólag megtekinthető módon. A kreditpontok biztosításának módjáról még egyeztetéseket folytatunk, melynek eredményéről tájékoztatást küldünk. Abban az esetben, ha a fenti megoldás nem kivitelezhető, a rendezvényeket őszre ütemezzük át. Jelentkezőinket e-mailben értesítjük a hét folyamán.

Mérlegképes kötelező tantermi két napos képzések

Május végéig lemondásra kerülnek a tantermi továbbképzések, a jelentkezőknek lehetőségük van az őszi időpontokra vagy e-learning továbbképzésre módosítani jelentkezésüket. Az érintetteket emailben értesítjük.

KÖNYVÉRTÉKESÍTÉS

A Penta OKJ-s képzésben résztvevők számára online rendelés esetén a Penta által kiadott könyvek esetében átvállaljuk a GLS költségét. Kérjük, a megjegyzés rovatban megrendeléskor tüntessék fel a képzés munkaszámát és a képzésben résztvevő nevét.
A tanórák átszervezésével és a modulzáró vizsgákkal kapcsolatban a konkrét tudnivalókról minden csoportot és oktatóinkat is e-mailben értesítjük.

ÜGYFÉLFOGADÁS

Továbbra is kiemelten kérünk mindenkit, hogy ügyeiket elsősorban elektronikus úton e-mailben, másodsorban telefonon intézzék munkatársainkkal, amennyiben feltétlenül szükséges a személyes megjelenés, akkor kizárólag előzetesen egyeztetett időpontban keressék fel személyesen irodáinkat. (Az ügyintézésben az adott kirendeltség oktatásszervezői tudnak érdemben segíteni, ezért kérjük, hogy ne a Facebookon érdeklődjenek.)

Honlapunkon és Facebook oldalunkon, továbbá minden érintettet közvetlenül e-mailben folyamatosan tájékoztatunk a változásokról, kérjük, figyeljék ezeket a felületeket!


Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM