Ügyfélfogadás a rendkívüli helyzet idején

A rendkívüli helyzetre való tekintettel a PENTA UNIÓ Zrt. kirendeltségein 2020.03.14-től visszavonásig a személyes ügyfélfogadási időt lecsökkentettük. Kérjük, hogy az ügyintézést e-mailen vagy telefonon kezdeményezzék és amennyiben feltétlenül szükséges a személyes megjelenés, akkor azt előre egyeztetett időpontban tegyék. Lehetőség szerint a befizetéseket a Hallgatói oldalon keresztül bankkártyával vagy átutalással teljesítsék.

Az egyes kirendeltségek ügyfélfogadási rendje és elérhetőségei: ELÉRHETŐSÉGEK

A rendkívüli helyzet nem érinti a tanfolyami csoportok tanóráinak megtartását, de kérjük, hogy csak akkor jelenjenek meg, ha egészségesek, szem előtt tartva a többi résztvevő biztonságát.

Jelenleg az OKJ-s modulzáró és komplex szakmai vizsgák megtartását szintén nem befolyásolja a rendkívüli helyzet, így a vizsgáktól való távolmaradás kizárólag orvosi igazolás bemutatása esetén tekinthető igazolt hiányzásnak (melynek következményeiről az oktatásszervezővel javasolt az emailes egyeztetés).

A konferenciák és továbbképzések esetében a létszám függvényében - a kormányzati utasítások figyelembe vételével - a rendezvényeket megtartjuk, ellenkező esetben előzetesen, írásban értesítjük a jelentkezőket.

Ha a fentiekkel kapcsolatban bármilyen változás lenne, azonnal írásban tájékoztatunk minden érintettet. Kérjük, hogy figyeljék a levelezőrendszerüket. A változásokról továbbá honlapunkon és Facebook oldalunkon tájékozódhatnak!

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM