Kreditpontgyűjtési alternatívák vírusidőszakban!

A fokozódó vírushelyzet miatt, sajnos újra háttérbe szorul a tantermi továbbképzés. Mivel kreditpontokra ebben a helyzetben is szükség van, így további két lehetőséget tudunk ajánlani, mellyel teljesítheted a 2020. évi kreditpontjaidat:

ÉLŐ ONLINE közvetítés vs. E-LEARNING VIDEÓK

Mindkét képzési forma előnye, hogy otthonról (irodából) nézhető, így nemcsak a vírusveszély kerülhető el vele, hanem utazási időt és költséget is spórolhatsz. Hátrányaik az egyoldalú személyes kapcsolat az előadóval (Te látod az előadót, de az előadó nem lát Téged), személyes kapcsolat hiánya a többi résztvevővel, és hogy minimális technikai előkészületet igényel, melyben azonban segítünk.

ÉLŐ ONLINE közvetítés

Újdonság az ÉLŐ ONLINE közvetítés, amelyet otthonról (irodából), valós időben nézhetsz/hallgathatsz, mintha a tanteremben ülnél, ahol kérdéseidet felteheted a már jól ismert előadónak. Az előadó alkalmazkodik a gyorsan változó jogszabályi környezethez, így naprakész információkat kaphatsz. Ez egy igényes kompromisszum, amivel kombináljuk az otthon (iroda) biztonságát a tantermi képzés előnyeivel. A hagyományos tantermi továbbképzés extráit itt is biztosítjuk.

Az ÉLŐ ONLINE közvetítés az ország bármely pontjáról elérhető, a megszervezés kapcsán az alábbi városokban elérhető munkatársainkhoz fordulhatsz:

Budapest        Debrecen         Győr    Kaposvár        Miskolc           Nagykanizsa

Nyíregyháza            Pécs             Szekszárd         Szolnok           Zalaegerszeg

* * *

E-LEARNING VIDEÓK

A korábbi években már sokak által választott E-LEARNING VIDEÓK praktikus képzési formát jelentenek, amellyel saját időbeosztásod szerint, akár több részletben (maximum 60 nap) is megtekintheted a továbbképzés videóit. A képzési forma hátránya, hogy a gyorsan változó jogszabályi környezethez nem tud alkalmazkodni a felvett előadás, valamint kérdéseidet nem tudod feltenni az előadóknak.

Az e-learning videók az ország bármely pontjáról elérhetőek, kérdés esetén fordulj Harsányi Lilla kollégánkhoz az etovabbkepzes@penta.hu e-mail címen vagy a 06-30/181-3506 telefonszámon!

Jelentkezz most és élj a kedvezményekkel! Ne maradj le! » Jelentkezem az E-LEANRING továbbképzésre

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM