Vizsgák és biztonsági intézkedések

Kedves Képzésben Résztvevők! Kedves Vizsgázók!

Nagyon sok kérdés érkezik Tőletek telefonon és e-mailben is a személyes megjelenést igénylő vizsgák megszervezésével kapcsolatban.

A szükséges biztonsági intézkedések betartása mellett a vizsgák meg lesznek tartva egészen addig, amíg erről az illetékes hatóságok másként nem rendelkeznek. Amennyiben ez ügyben változás következik be, minden érintettet azonnal értesíteni fogunk.

A saját és munkatársaink egészségének biztonsága érdekében nyomatékosan kérjük, hogy a vizsgákon tartsátok be az előírásokat:  hozzatok magatokkal maszkot és viseljétek azt a vizsga épületében a belépéstől a távozásig, tartsatok egymástól 1,5 méter távolságot és használjatok kézfertőtlenítőt.

Kérjük, hogy az ügyfélszolgálatnak ezzel kapcsolatban ne írjatok, annak érdekében, hogy a képzések és vizsgák szervezésével kapcsolatos feladataikat hatékonyan el tudják látni.

A fenti biztonsági előírások nem csak a vizsgákra, hanem minden személyes megjelenés (tanóra, ügyintézés stb.) esetén érvényesek!

Együttműködéseteket ezúton is köszönjük!

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM