Mérlegképes könyvelőknek ajánljuk - OKJ képzések

Bizonyára már Te is hallottál róla, hogy ez év végével megszűnik az OKJ, így felnőttképzésben idén ősszel indíthatók utoljára OKJ-s képzések!

Szeretném figyelmedbe ajánlani induló képzéseinket, melyek a már megszerzett mérlegképes könyvelő végzettséged ráépülései, illetve szakmai tartalma alapján jól hasznosíthatók a munkaerőpiacon.

Szerezz piacképes tudást és a munkaerőpiac által is elismert OKJ-s bizonyítványt:

 1) Adótanácsadó tanfolyam *A018, A019

Könyvelőként pénzt és időt spórolhatsz: Mérlegképes könyvelő bizonyítványoddal felmentést kapsz a számvitel modul és a modulzáró vizsga alól is, amellyel időt (50 tanóra) és pénzt (képzési díjból és vizsgadíjból egyaránt) is spórolhatsz! >> Érdekelnek a képzés részletei!

Ezért is éri meg mérlegképes könyvelőként elvégezni az adótanácsadó képzést:

„Az adótanácsadói tanfolyam megtanított engem összefüggéseket látni az adójogszabályok között, megtanított megoldásokat keresni, és ezzel legálisan akár több ezer forintot megtakarítani az ügyfeleimnek. Ráadásul zömében szakmabeliekkel találkoztam, akikkel jó volt tapasztalatot cserélni, kérdéseket, kételyeket megvitatni. Bár a tanfolyam véget ért, jó pár kollegiális kapcsolat a mai napig él!” /Kriszta/

2) IFRS mérlegképes könyvelő képzés *A008

A nemzetközi számviteli standardok ismerete komoly előnynek számít a hazai munkaerőpiacon. Profitálj Te is ennek a szakképesítésnek az előnyeiből!  >> Érdekelnek a képzés részletei!

Ezért is éri meg mérlegképes könyvelőként elvégezni az IFRS mérlegképes könyvelő képzést:

 „Mérlegképes könyvelőként szerettem volna nemzetközi cégnél elhelyezkedni. Az állásinterjúkon szembesültem vele, hogy a nemzetközi számviteli standardok ismerete mekkora előnyt jelent. ”/Norbert/

3) Társadalombiztosítási ügyintéző és Bérügyintéző Kombi tanfolyam * A006; A005

A Társadalombiztosítási ügyintéző és a Bérügyintéző képzések szakmai tudásanyagának átfedései miatt felmentéssel, illetve minimális időráfordítással két szakképesítést szerezhetsz pár hónap leforgása alatt. Jelentkezz most Társadalombiztosítási ügyintéző és Bérügyintéző Kombi tanfolyamunkra! >> Érdekelnek a képzés részletei!

Ezért is éri meg mérlegképes könyvelőként elvégezni a Társadalombiztosítási ügyintéző és Bérügyintéző Kombi képzést:

„Könyvelői munkám során sokszor tapasztaltam, hogy a tb és bérügyi kérdéseket az emberek összekötik a könyvelői feladatokkal, pedig mondhatjuk, hogy külön szakmákról van szó. Nagyon örülök, hogy elvégeztem a képzést, mert most már érdemben tudok segíteni azoknak, akik ilyen kérdésekkel fordulnak hozzám.” /Lilla/

Kérdésed van? Forduljon bizalommal oktatásszervező kollégáinkhoz az alábbi elérhetőségek egyikén>> Elérhetőség

A képzés engedélyszáma: E-000088/2014/*

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM