TOP 5 szempont, hogyan válassz OKJ-s képzést!

Indul az utolsó OKJ-s szerelvény a felnőttképzésben, Te se maradj le!

A 2020 őszén induló OKJ-s képzések sokak számára az utolsó lehetőség, hogy OKJ-s bizonyítványt szerezzenek. Amennyiben az elhatározás a vágyott végzettség mellett már megtörtént, a következő fontos döntés a képzési forma és a képzőintézmény kiválasztása.

Ebben a döntésben szeretnénk segíteni azzal, hogy megkérdeztük a Penta távoktatásos képzésein résztvevők véleményét tapasztalataikról. Íme, az 5 legfontosabb szempont a választáskor:

#1. képzési forma

A képzési forma lehet tantermi vagy távoktatás. Nem meglepő, hogy a munka és a család mellett - ráadásul a jelenlegi vírusos helyzetben - a legtöbben a távoktatás mellett tették le a voksukat, mint a legfontosabb döntési szempont.

„Kisbaba mellett fontos volt, hogy olyan távoktatást válasszak, amely elég időt biztosít a tananyagok elsajátításához.”

„Van távoktatási lehetőség, így nem kell bejárni az órákra, viszont a videó anyagok maximálisan jól felkészítenek, melyet a konzultációk jól kiegészítenek. Számomra fontos volt, hogy ne kelljen a tantermi oktatáson megjelenni, mert azt az időt a családomtól venném el. A kismama kedvezmény is nagyon vonzó volt a választáskor.”

#2. Szakmai színvonal, oktatók

A szakmai színvonalnál a válaszadók számára a második legfontosabb tényező volt, az hogy megfelelő referenciával rendelkező, jóhírű intézményben, ismert oktatók tanítsanak.

„…fontos szempont volt, hogy olyan általam nagyra tartott tanárok oktatnak, akik szakmailag elismertek.”

„Már a pénzügyi-számviteli ügyintéző képzés kapcsán megismertem az oktatás színvonalát, így nem is volt kérdés, hogy a mérlegképest hol csinálom.”


#3. Ajánlás, vélemény

Talán az egyik legerősebb és egyben legmegbízhatóbb befolyásoló tényező az ismerősök (vagy éppen a közösségi oldalak segítségével az ismeretlenek) ajánlásai vagy véleménye az egyes felnőttképzőkről. Nem is csoda, hogy ez a harmadik legfontosabb szempont a képzésekre való jelentkezőknél.

 „Havass Norbert és a Számvitel Navigátor kapcsán hallottam a Pentáról.”

„A kollégáim ajánlották nekem a Pentát, ők is itt végeztek.”

„….rengeteg pozitív véleményt olvastam az oktatás színvonaláról!”

#4. Képzési helyszín

Furcsának tűnhet első hallásra, hogy egy távoktatásos képzés esetében a képzési helyszín mennyit nyomhat a latba. Ugyanakkor, ha figyelembe vesszük az OKJ-s képzések kontaktóráit vagy vizsgáit, akkor már érthető, hogyha sokan nem akarnak tucatnyi alkalommal több száz kilométert utazni. Ezért a képzési/vizsga helyszín lett a fontossági sorrendben a negyedik.

„Elérhető volt az online képzés, a kontaktórák nem esnek messze a lakóhelyemtől.”

„Szerencsére a városomban is van egy Penta iroda, így személyesen benyomást is kaphattam a cégről.”

#5. Ár-érték arány

Nem biztos, hogy a legolcsóbb kerül a végén a legkevesebbe. Azok, akik gondosan utána járnak egy képzés költségeinek, illetve a cserébe kapott szolgáltatásnak az ötödik helyre segítették ezt a szempontot.

„Nem a Penta volt a legolcsóbb, de örülök neki, hogy őket választottam. A vészhelyzet ideje alatt a legtöbb oktatásszervező egyszerűen bezárt, én viszont az ajándék digitális tananyaggal ki tudtam használni a kényszerű szabadidőmet. Ezt utólag is köszönöm…”

Most még nem késő, jelentkezz az utolsó OKJ-s szerelvényre! Idén ősszel indulnak utoljára a munkaerőpiac által ismert és elismert OKJ-s pénzügy-számviteli képzések!

Válassz most! >>

 

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM