Statisztikák a szakmai versenyekről

Az Év Könyvelője és Az Év Adótanácsadója versenyek I. fordulójának eredményeiből hagyományosan minden évben készítünk statisztikát, ami ez alkalommal sem maradhat el, hiszen idén is több mint 2500-an töltötték ki feladatlapjainkat.

A könyvelők átlagosan 45%-os teljesítményt értek el a teszten, míg az adótanácsadók átlagosan a kérdések felére adtak helyes választ.

Az a közel 150 versenyző, aki 60% vagy afölötti eredményt ért el (és az adatlapon kitöltötte adatait), természetesen idén is tanúsítványt kap az átlag feletti teljesítményéről. Ezek postázására január folyamán kerül sor (az érintetteket a kiküldéskor e-mailben fogjuk értesíteni).

A legtöbb helyes válasz a könyvelők esetében a KATA tételes adófizetési kötelezettségével kapcsolatban érkezett, bár erre is mindössze a válaszadók 78%-a tudta a helyes megoldást. Legkevésbé a bekerülési érték meghatározásában jártasak könyvelőink, az ezzel kapcsolatos kérdésre mindössze 17% tudta a helyes választ.

Az adótanácsadók tesztjében 91% válaszolt helyesen a korlátlan adólevonási joghoz kapcsolódó kérdésre. A legnehezebb kérdésként holtversenyben végzett a hivatalos sportolók bevételmaximuma és az adószám törlésével kapcsolatos kérdés, mindkettőre csupán a válaszadók 22% tudott helyesen felelni.

Ha az egyes városok eredményeit szeretnénk összehasonlítani a kitöltők átlageredménye alapján:

  Az Év Könyvelője Az Év Adótanácsadója
Budapest 45% 51%
Debrecen 46% 56%
Győr 47% 48%
Kaposvár 41% -
Kecskemét 36% 54%
Miskolc 41% 51%
Nagykanizsa 44% 39%
Nyíregyháza 45% -
Pécs 52% 45%
Szeged 40% -
Székesfehérvár - 52%
Szekszárd 44% -
Szolnok  46% 55%
Zalaegerszeg 47% -

Minden résztvevőnek gratulálunk az elért eredményhez! A győztesek a holnapi nap folyamán az Adóegyetemen vehetik át ünnepélyes keretek között a nyereményüket. Fényképes beszámolónkkal hamarosan jelentkezünk.

Az első forduló eredményei ide kattintva érhetők el >> A szakmai versenyek eredményei

Ha Ön is szeretne az idei évben jó eredményt elérni szakmai versenyeink valamelyikén, jöjjön el konferenciáinkra és kapjon választ előadóinktól a fogós kérdésekre. A Penta 2016. tavaszi konferenciáit megtalálja a következő linken >> Konferencianaptár 2016.

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM