Stratégiai megállapodás a korszerű TB-Bér szakképzésért!

Gondolta volna, hogy a legtöbb képzőnél úgy állítanak ki tb-bér szakmai bizonyítványokat, hogy a képzésben résztvevők nem is láttak még tb-bér szoftvert? El tudja ezt képzelni egy olyan szakma esetében, amit már szinte csak számítógépen végeznek?

Mi sem! Ezért korábbi pozitív tapasztalataink alapján kizárólagos megállapodást kötöttünk a BaBér szoftver fejlesztőjével a Softconsulting Zrt.-vel. A megállapodás célja, hogy minden tb-bér szakképzésben résztvevő, tanfolyamon tanuló részt tudjon venni teljesen díjmenetesen egy 16 tanórás tb-bér számítógépes gyakorlaton. Azaz, minden gyakorlaton résztvevő megismerje a piac egyik legjobb szoftverét, kapjon egy oklevelet az elvégzéséről! Továbbá belekerülhet a Softconsultig által ajánlott bérszámfejtők listájára, hogy minél több munkalehetőségről kapjon információt!

És ez még nem minden! A Softconsulting jóvoltából minden díjmentes képzésen résztvevő ajándékba kapja a szoftvert használatra! Így gyakorolhat rajta, vagy akár elkezdheti saját vállalkozását! Nem mindennapi összefogás a sikeres szakemberek képzéséért. Jelentkezzen a bérügyintéző, tb ügyintéző vagy a tb és bérügyi szakelőadó képzéseink egyikére és éljen ezzel a kivételes lehetőséggel!

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM