Online ügyintézés a PENTA UNIÓ-nál! Ugye, hogy hatékonyabb?!

A PENTA UNIÓ a képzéseiben résztvevők számára kifejlesztette "Hallgatói felületét" annak érdekében, hogy minél rugalmasabbá, átláthatóbbá tegye az ügyintézést és minél hatékonyabban segíthesse a képzésein résztvevők tanulmányait és sikeres vizsgáit!

2011-től a "Hallgatói oldalon" történik a vizsgákra jelentkezés és a személyes adatok aktualizálása. A képzés folyamán a modulokhoz kapcsolódó szakanyagok, illetve a digitális tananyagok is a hallgatói oldalon keresztül érhetőek el, tölthetőek le. Ezen kívül lehetőséget biztosítunk arra, hogy az egyes szakképzések csoportjainak tagjai szakanyagokat cseréljenek egymással (például, ha valaki szorgalmasan jegyzetelt az órán és szívesen átadná a jegyzeteit tanuló társainak) és hogy a fórumban megvitassák a felmerülő kérdéseket. Bízunk benne, hogy a hatékony tanulási folyamat mellett a csoportokon belüli kooperációt is elősegítheti az új rendszer.

Szeretnénk elérni, hogy a további fejlesztésekben hallgatóink is részt vennének. Ezért a jelenlegi rendszerekkel kapcsolatos észrevételeket és a fejlesztési ötleteket várjuk a hallgatói oldalakon keresztül vagy az info@penta.hu email címre.

Ön is szeretné megismerni online felületünket, de még nem tagja egyik képzési csoportunknak sem? Kattintson IDE, ismerje meg képzéseinket és jelentkezzen!

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatvédelmi hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatvédelmi szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM