Szakmai szervezet a Könyvelőiroda-Vezetők Klubja

Jó hír a Könyvelőiroda-Vezetők Klubja tagjai és leendő tagjai számára!

 

 

Már lehet jelentkezni a 2014. évre!

 

A Klub csomagjaihoz tartozó extrákról részletes információk és jelentkezési lap >> KVK csomagok

Ön még nem ismeri a Könyvelőiroda-Vezetők Klubja által nyújtott előnyöket? A Klubtagok tapasztalataiból szemezgettünk:

  • "Én már nagyon régi tagja vagyok a klubnak és azért maradtam klubtag, mert maximálisan meg vagyok elégedve a munkájával. Külön köszönet a klubvezetőnknek, a sok-sok segítségért, szakmai anyagért,amire mindig lehet számítani. Nagyon jó kis közösség jött össze, csupa segítőkész kollégával. Öröm egy ilyen közösséghez tartozni. Nagyon hasznosnak éreztem a klubtagságot, a mindennapi munkában sok segítséget nyújtott, sokszor segített a figyelem felkeltésében, amiben az ügyfeleim munkáját is segíteni tudtam."
  • "Számomra ez a klubtagság nagyon pozitív, tartozom egy magas szintű szakmai társaságba, nyíltan és segítőkészen szólnak hozzá a kollégák a felvetett és igen aktuális és gyakorlati problémákhoz. Hasznos a klubtagság a mindennapi munkám során. Nagy előny, hogy bármikor elakadok, nyugodtan fordulhatok klubtársaimhoz kérdéssel. Nagyon hasznosnak érzem, főleg, mert egymás hibáiból, akadályaiból sokszor többet lehet tanulni, mint bármely könyvből. A gyakorlati tapasztalatok megosztása, valamint a többirányú szakmai megközelítés nagyon hasznos."
  • "Hasznos segítséget nyújtott minden olyan esetben, amikor bizonytalan voltam az adott témában. Sok segítséget nyújtott a küldött anyagok, tájékoztatók, valamint programok. Egy-két esetben a levelező rendszer hívta fel figyelmünket egy-két fontos változásra, illetve új előírások bevezetésére."
  • "Nélkülözhetetlen segítség a mindennapi munkához. Biztonságérzetet ad, hogy nem vagyok egyedül.Ha bármi probléma van, van kihez fordulni, valaki mindig segít. Ráadásul az összes fontos információt megkapjuk a változásokkal kapcsolatban, és mindenről, ami fontos lehet a munkánkban. A rengeteg törvényi változás már szinte kötelezővé teszi szakmai csoporthoz való tartozást."
  • "Nagyon hasznosnak tartom a klubtagságot. Örülök, hogy ennek a segítőkész csapatnak lehetek a tagja. A Klubvezető szakmai felkészültségét, emberi hozzáállását kimagaslóan jónak tartom. Nagyon jóleső érzés volt, amikor a mérlegek elküldése után egy klubnapon a sok szakmai munka után az egészségünk megőrzésére, a pihenés fontosságára hívta fel a figyelmünket. Lehetett érezni, hogy nem csak szakmai segítséget kaphatunk Tőle, hanem törődik a csapatával a szó jó emberi értemében is. Ezért külön is szeretnék Neki köszönetet mondani."
  • "Senki sem tudhat ebben a szakmában mindent. Ezért jelent nagy segítséget, hogy különböző témákban jártas klubtagok segítségét vehetem igénybe gyorsan. A változásokról, módosításokról kiemelkedő és gyakorlati szempontú a klubvezető és a kollégák tájékoztatása."
  • "Van egy magas színvonalú szakmai háttér, ami a mindennapok során segít, ha valamiben bizonytalan vagyok, vagy nem tudom magamtól megtalálni a választ. Régóta szerettem volna egy ilyen klubban részt venni. Nagy szerencsémnek tartom, hogy megtaláltam ezt a lehetőséget."

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM