Megéri? - Pályázati tízmilliárdok dolgozók képzésére

Több mint 40 milliárd forint értékben írt ki saját dolgozók képzésével kapcsolatban pályázatokat a kormány kkv-k és nagyvállalatok számára. A már régen nem látott „pénzeső” célja, hogy a munkavállalók - elsősorban - szakmai képzésekben vegyenek részt felnőttképző intézményeknél.

Önerő nélküli milliós támogatás cégeknek

A pályázati adminisztrációs terheket feledteti a vissza nem térítendő, önerő nélküli támogatás - a „de minimis” szintig. További kedvező feltétel, hogy a dolgozók képzésre eső bérét és járulékát, továbbá a pályázattal kapcsolatos költségeket is elszámolhatják a vállalkozások.

Tartsa meg és motiválja képzéssel a munkavállalóit

Egyre nehezebb megfelelő képzettségű és szakmai gyakorlattal rendelkező új munkaerőt felvenni, ezért (is) érdemes a már meglévő munkavállalók megtartására több erőforrást biztosítani. Képzésekkel nemcsak motiválni lehet a munkavállalókat, hanem a vállalkozáshoz való kötődést is lehet erősíteni. Amennyiben van valós képzési igény - elsősorban szakmai képzésekre -  érdemes felvenni a kapcsolatot egy szakértővel és megfontolni, hogy ne maradjon ki a vállalkozás a „pénzesőből”.

Egy igényesebb OKJ-s szakképesítés költsége a vizsgadíjakkal együtt a több százezer forintot is elérheti. A képzés mind a munkáltató, mind a munkavállaló oldaláról előnyös lehet hosszabb távon (a közös és az egyéni célok szempontjából egyaránt), amit a vállalkozások általában tanulmányi szerződéssel igyekeznek bebiztosítani.

Gyors áttekintő lap a pályázatokról

A múlt hét folyamán meghirdetett pályázatokról egy összesítő táblázattal szeretnénk segíteni Önt az első lépés megtételében, „Érdemes-e belevágni?” >> Összesítő táblázat az aktuális, munkavállalói képzésekhez kapcsolódó pályázatokról

A PENTA UNIÓ Zrt. OKJ-s szakképzéseivel, konferenciáival és továbbképzéseivel áll a munkáltatók rendelkezésére. Amennyiben Ön úgy látja, érdemes részt vennie a pályázatban, ne habozzon, mert a pályázatokat egyszerűsített eljárásban (beérkezési sorrendben) bírálják el, ezért célszerű lesz már az első napon beadni azt.

Kérdés esetén forduljon bizalommal a PENTA UNIÓ Zrt. munkatársaihoz e-mailben az info@penta.hu e-mail címen.

Pályázati kiírások:

"vidék" értsd Magyarország alábbi régiói: Észak-Magyarország, Észak-Alföld, Dél-Alföld, Dél-Dunántúl, Nyugat-Dunántúl, Közép-Dunántúl

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM