Adózás Európában - XIV. Nemzetközi Adókonferencia

A Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete a partner szakmai szervezetekkel közös rendezésben 23 előadót vonultat fel, hogy az adószakma legizgalmasabb, legaktuálisabb  témakörét mind teljeskörűbben ismertethesse meg a résztvevőkkel. Az Adózás Európában – XIV. Nemzetközi Adókonferencia témája:

Áfa aktualitások és kihívások

A konferencia tervezett témakörei:

2020. október 26.

PLENÁRIS ÜLÉS: Az Európai Unió által tárgyalt aktuális áfa kérdések – Az áfa változások hatása a bírósági ítélkezési gyakorlatra – ÁSZ vizsgálatok és az áfa – A  2020-2021 es év áfa kihívásai – Az áfa visszaélések büntetőjogi kérdései – Quick Fixes hatása az áfára – Az EUB áfa-ügyekben hozott döntéseinek hatása a magyar ítélkezési gyakorlatra – VAT Expert Group up-dates – E-invoicing experiences in Italy - Importtal kapcsolatos aktuális áfa kérdések  - Belföldi és határon átnyúló adóellenőrzési tapasztalatok

PÁRBAJ:  Online számlázás

2020. október 27.

PLENÁRIS ÜLÉS: NAV állásfoglalások aktuális áfa-ügyekben – NAV ellenőrzési tapasztalatok az online értékesítést végzőknél és szolgáltatásnyújtóknál– Utalványok áfaügyi megítélése – Online számlaadat-szolgáltatás: tapasztalatok és lehetőségek – Online számlázási tapasztalatok, kihívások – A behajthatatlan követelés áfa-visszatérítése – MOSS elméleti és gyakorlati kérdései – E-kereskedelem aktuális áfa-kérdése – Releváns EUB áfa ítéletek szakmai tanulságai – Áfatervezés digitális környezetben

Kreditpontok ONLINE
A konferencián a Pénzügyminisztérium jóváhagyásával adótanácsadók, adószakértők, okleveles adószakértők 11 kreditponttal, valamint mérlegképes könyvelők 9 kreditponttal gyarapodhatnak!

ÉLŐ ONLINE közvetítés
A kialakult helyzetre való tekintettel, megteremtettük a lehetőséget, hogy otthonról (irodából), valós időben vehessen részt az Adózás Európában - XIV. Nemzetközi Adókonferencián, mintha a konferenciateremben ülne.

Nézze meg előadóinkat és jelentkezzen még ma 49.300 Ft/fő áron! » Adózás Európában XIV. Nemzetközi Adókonferencia

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM