Ajándék oklevél tb-s képzésen résztvevőknek! Ön se maradjon le!

Befejeződött az első ajándék gyakorlati bérszámfejtés szeminárium a társadalombiztosítási és bérügyi szakelőadó tanfolyamon, illetve a társadalombiztosítási ügyintéző tanfolyamon résztvevők számára - a BaBér program felhasználásával.

A 16 ajándék óra mellett a résztvevők megkapták a program oktatási verzióját is otthoni használatra, illetve névre szóló oklevelet a tanfolyam elvégzéséről!

Néhány vélemény a képzésen résztvevőktől:

„Szakszerű tájékoztatást kaptunk. A program teljes mélységével megismerkedhettünk. Az adatszolgáltatás – mivel előtte még nem láttam – kifejezetten hasznos volt az előttem álló vizsga szempontjából is.”

„A képzés szempontjából nagyon hasznos volt részemre a Babér ajándék oktatás, mivel én nem foglalkozom munkaüggyel és bérszámfejtéssel, valamint TB-vel. Az előadó nagyon felkészült volt, mind szakmailag, mind a program ismerete szempontjából. Nagyon jó dolog, hogy mindenkinek biztosítottak külön számítógépet a program használatához.”

„Nagyon hasznosnak találtam az oktatást. Számomra új szakma, még sosem dolgoztam bérprogrammal, így nagyon hasznosnak vélem az elhelyezkedésem szempontjából is.”

„Nagyon jól szervezett és működő tanfolyam, az előadó rendkívül jól felkészült. De a hatékonyság szempontjából, jó lenne egy oktató munkafüzet vagy nyomtatott dokumentumok kiosztása, mert nem volt idő a jegyzetelésre.”

A vélemények alapján az ajándék órák hatékonyságát szeretnénk tovább növelni. A nyomtatható leírás már el is készült a képzésen résztvevők számára, amelyet mind az oktatás ideje alatt, mind az otthoni gyakorlás során felhasználhatnak a program használata során.

A további szemináriumi helyszínekről és időpontokról kollégáink tájékoztatják a társadalombiztosítási és bérügyi szakelőadó tanfolyamainkról résztvevőket.

A részletes információkat itt találja: Társadalombiztosítási és bérügyi szakelőadó képzés,Társadalombiztosítási ügyintéző képzésBérügyintéző tanfolyam.

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM