Ajándék pénzmosás e-továbbképzés a hagyományos mérlegképes továbbképzéshez

A könyvelő, adószakértő, okleveles adószakértő, illetve adótanácsadói tevékenységet végzők számára jogszabály (2007. évi CXXXVI. törvény) írja elő, hogy "a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló" továbbképzésen vegyen részt.

Ön a Penta hagyományos, kétnapos továbbképzésén szerzi meg kreditpontjait 2015-ben (is)? Végezze el díjmentesen a „Pénzmosás elleni küzdelemmel kapcsolatos feladatok” e-továbbképzést!

Üssön két legyet egy csapásra! Vegyen részt a Penta hagyományos, kétnapos továbbképzésén, szerezze meg mérlegképes kreditpontjait és ráadásként hozzáférést kap 45 perces e-továbbképzésünkhöz, melynek elvégzéséről tanúsítványt állítunk ki Önnek! A videó a legfrissebb tudásanyagot tartalmazza, a felvétel 2015 márciusában készült!

Nem a Pentánál szerzi meg kreditpontjait?

  1. Gondolja át! 6000 könyvelő nem tévedhet! Várjuk Önt is szeretettel az ország 11 pontján megszervezésre kerülő továbbképzéseinken, így Ön is garantáltan hozzájut a továbbképzés díjmentes extráihoz is >> Érdekelnek a továbbképzés részletei!
  2. Vásárolja meg "Bejelentés vagy feljelentés?" című kiadványunkat. A kiadványhoz ajándékba adjuk Önnek a „Pénzmosás elleni küzdelemmel kapcsolatos feladatok” e-továbbképzésünket.

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM