Digitális tananyagok a pénzügyi-számviteli felnőttképzésben – csak a Pentánál!

Mérlegképes könyvelő, a Pénzügyi-számviteli ügyintéző, valamint az Adótanácsadó tanfolyamok hallgatói számára díjmentes digitális tananyagokat teszünk elérhetővé. A tananyagok már elérhetők a hallgatói oldalon keresztül, azon hallgatók számára, aki már részt vesznek a Penta Unió adottSzakképzéseinek valamelyikén.

A digitális tananyagok tartalmaznak egy diasort, munkafüzetet, példatárat, illetve elektronikus videó anyagokat. Az adott tanfolyamon résztvevő hallgató egy struktúrára felépített folyamat során tudja megfelelően elsajátítani az aktuális tananyagot, amelyek az adott modulhoz illeszkednek. Fontos megjegyeznünk, hogy a feladatokat egy előre meghatározott sorrendben kell feldolgozni, a sikeres vizsga elérése érdekében.

Ahhoz, hogy a Mérlegképes könyvelő, a Pénzügyi-számviteli ügyintéző vagy az Adótanácsadó tanfolyam hallgatója minél hatékonyabban sajátíthassa el a vizsga sikeres letételéhez, illetve a tényleges szakmai tudás elsajátításához szükséges ismereteket, fontos, hogy a következő lépéseken haladjon végig a tanulás során:

  • Elsőként le kell tölteni a hallgatói diasort, ennek hiányában nem sikerülhet a kellő ismeret elsajátítása.
  • Az elektronikus videó-anyag megtekintése közben az adott tanfolyam hallgatója, az általa letöltött diasort ki tudja egészíteni azokkal az új információkkal, amelyek a diasorban nincsenek feltüntetve, illetve amelyeket részletesebben kíván feljegyezni.
  • Miután a hallgató a végére ért az elektronikus tananyag feldolgozásának, tovább léphet a következő lépéshez, amely nem más, mint a munkafüzet önálló feldolgozása. Az ismeretanyag feldolgozásra kerül az elektronikus videó anyag megtekintése közben, de a sikeres elsajátításhoz szükség van a téma ismételt végigolvasására.
  • Az utolsó lépés az önálló tanulás folyamatában a példatár megoldása. A példatár két részre van osztva, az első rész a tanórai feladatok ismételt feldolgozását teszi lehetővé, a második rész, pedig az önálló gyakorlást segíti. Az önállóan feldolgozandó feladatokhoz megoldás is található a példatár végén, ezáltal ellenőrizhető a feladatmegoldás és fejleszthető a megértés folyamata. A feladatok összeállítása során, a kollégák igyekeztek minden modul esetében rendszerezni a feladatokat, hogy azokat a tanórai típusfeladatok alapján meg tudják oldani a hallgatók a feladatokat.

A vizsga sikeres letétele mindenképpen együtt kell, hogy járjon a tananyag és a szakma elsajátításával, hogy a munkaerőpiacon a megszerzett oklevél igazán értékes legyen. Ennek a célnak a megvalósítása érdekében igyekszünk a képzéseinek résztvevők számára a legtöbb lehetőséget és segítséget megadni, melynek egyik eszköze a digitális tananyag.

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM