Elérhető a Példatár a pénzügyi számvitelhez szakkönyv

A Példatár a gazdasági felsőoktatás Pénzügyi számvitel tantárgyának/tantárgyainak és a Vállalkozási mérlegképes könyvelő képzés Pénzügyi számvitel követelmény moduljának gyakorlati szintű feldolgozását célozta meg.

A Példatár jól átgondolt, tematikához illesztett fejezeteinek feladatait a szerzők két csoportba rendezték:

  1. Tanórai megoldásra felkínált feladatok, amelyeknek a megoldásai nincsenek közölve a példatárban.
  2. Teljeskörűen kidolgozott (megoldott) gyakorló feladatok, amelyek az önálló, „otthoni” gyakorlást segítik majd.
A Példatárban minden tanórai példának van egy párja a megoldott gyakorló feladatok között. Ez nagy segítség azoknak a hallgatóknak, képzésben résztvevők, akik a tanórákon nem ebből a példatárból tanulnak. A megoldott gyakorló feladatok alapján a nem megoldott tanórai megoldásra felkínált feladatokat is ki tudják dolgozni.
 
A szerzők mindannyian a Budapesti Gazdasági Egyetem Pénzügyi és Számviteli Karának Számvitel Tanszékének főállású oktatói. A példatár az ő több éves oktatói és gyakorlati tapasztalataik alapján készült el.
 
A Példatárat ajánljuk a vállalkozási mérlegképes könyvelő képzéshez, a közgazdasági technikumok tanulóinak és a gazdasági felsőoktatás hallgatóinak.
 
Példatár a pénzügyi számvitelhez az alábbi linken rendelhető meg: https://szakkonyvbolt.penta.hu/termek/peldatar-a-penzugyi-szamvitelhez/
 
A PENTA UNIÓ Zrt. távoktatásos vállalkozási mérlegképes könyvelő képzésein résztvevők a kiadványt elektronikus formában a pénzügyi-számvitel modul tananyagának részeként kapják meg. A papíralapú kiadványt 25% kedvezménnyel rendelhetik meg (a kedvezményt utólag tudjuk jóváírni, ezért ez esetben ne válassza a bankkártyás fizetést! Megrendeléskor a jegyzeteknél kérjük feltüntetni a képzési csoport azonosítóját).

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM