Éljen a Penta hagyományos, kétnapos mérlegképes továbbképzései extráival!

A Penta hagyományos, kétnapos könyvelői továbbképzésén, a kötelezően megszerzendő kreditpontok mellett díjmentesen profitálhatnak a résztvevőink az alábbi extrákból is:

1. Díjmentes szakkönyv: vállalkozási szakon az „Adó 2017 Magyarázatok”, míg államháztartási szakon a „Segédlet az államháztartási könyvviteli szolgáltatást végzők továbbképzéséhez 2017” szakkönyvvel gazdagodnak résztvevőink!
2. Új „Pénzmosás elleni küzdelem” e-továbbképzés: mellyel teljes mértékben eleget tehet az új Pmt. által előírt továbbképzési kötelezettségének!
3. Szakterület-specifikus 4 kredit: IFRS, pénzintézeti, nonprofit és/vagy áht szakos regisztrációjának megfelelően díjmentesen szerezheti meg kreditpontjait e-learning formájában.
4. „Az Év Könyvelője” szakmai verseny: mérje fel tudását és tegyen szert a garantált ajándékra!
5. Kérdés-válasz adatbázis: folyamatosan frissülő szakmai adatbázisunkból Ön is segítséget meríthet a mindennapi munka során felmerülő kérdésekben!
6. Ajándékok, meglepetések: a részvételi díj nem csak a jegyzettömböt, tollat, a szünetekben elfogyasztható frissítőket és pogácsát foglalja magában, hanem egyéb meglepetés ajándékokat is partnereink jóvoltából!

Válassza Ön is a legjobb ár-érték arányú rendezvényt kreditpontjai megszerzéséhez! Válassza ki az Önhöz legközelebb eső helyszínt, a leginkább megfelelő időpontot és jelentkezzen most!>>

Budapest     Debrecen     Győr     Kaposvár     Miskolc     Nagykanizsa   Nyíregyháza 

Pécs      Szekszárd      Szolnok    Zalaegerszeg

Várjuk szeretettel 2017 őszén is!

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM