Így tegye boldoggá könyvelőjét!

A PENTA UNIÓ Zrt. közel ezer regisztrált könyvelőt kérdezett meg a "Könyvelő Barométer" felmérés keretében arról, milyen ajándéknak örülne az év végén. Munkaadók, kollégák, és ügyfelek jegyzeteljenek, most még van idő bármit beszerezni!

A felmérés során három kívánságot jelölhettek meg a megkérdezett könyvelők. A válaszok kategóriákba kerültek besorolásra. Ez alapján a legtöbben, azaz a könyvelők negyede (24%) választott valamiféle elektronikai cikket, mint például laptopot vagy mobiltelefon. A második helyen végzett a minden ötödik (19%) könyvelő által választott pihenés (wellness hétvége, a hosszú hétvége és az ügyfélmentes hét). A dobogós harmadik helyen az év végi bónuszt/jutalmat/13 havi fizetést jelölte meg  a megkérdezettek 10%-a.

A felmérésből az is kiderült, hogy az ajándékutalvány és az év végi édesség nincs benne az első három kívánság között. Mindemellett számos érdekes kívánság is érkezett, úgymint: az "esti koktélozás a főnökkel",  a "mini gyümölcscentrifuga", a "jogszabályok soha többé ne változzanak", illetve a "2 éves könyvelői munka után életjáradék".

Ugyanakkor többen szerettek volna ajándékba kapni Adótan szakkönyvet, kötelező kreditpontos továbbképzést vagy adótanácsadó tanfolyamot.

Ez utóbbiakban tudunk Önnek segíteni: válasszon most  induló képzéseink közül és jutalmazza meg könyvelő kollégáját, vagy éppen saját magát! >> www.penta.hu

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM