Kifogynak a cégek a könyvelők alól

A PENTA UNIÓ Zrt. és a Könyvelőiroda-vezetők Klubja által végzett, több mint ezer regisztrált mérlegképes könyvelőt átfogó felmérés szerint a könyvelt cégek száma a könyvelők harmada (32%) esetében csökkent 2011-ben. Ugyanakkor az egyes vállalkozásokra háruló adminisztrációs terhek - így a könyvelők feladatai is - a könyvelők 61%-a szerint idén tovább növekedtek. Nem csoda, hogy a "hogyan változtatná meg az adórendszert" kérdésre döntő hányaduk (52%) az egyszerűsítést jelölte meg.

Ebben a kiélezett helyzetben a költségmegtakarítás és a folyamatosan változó jogszabályi környezet naprakész ismerete létfontosságú. Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani Önnek azzal, hogy az idén 20 évesKönyvelőiroda-Vezetők Klubja december 31-ig megnyitja kapuit.

Kíváncsi arra, hogy "hogyan csinálják más könyvelők"? A mindennapi munkájában gyakran merülnek fel olyan kérdések, amelyekkel valószínűleg már valaki foglalkozhatott és jobb lenne készen kapni a választ? Kattintson ide a részletekért: Könyvelőiroda-Vezetők Klubja.

Az ismert Klubvezetőkhöz tartozó Klubok taglétszáma korlátozott, a jelentkezéseket beérkezési sorrendben vesszük figyelembe.

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM