Kreditpontok még karácsony előtt!

2022. december 14-15-én Dr. Márkus Gábor és Auth Szabolcs segítségével szerezheted meg 2022. évi kreditpontjaid a Penta ÉLŐ ONLINE KÖZVETÍTÉS keretei között megvalósuló továbbképzése keretében. >> Jelentkezem

A továbbképzés első napján fontos témaköröket érintünk, mint a számviteli változások a 2021. évi LXIX. törvény alapján, valamint a Ptk. 2021. évi XCV. törvény szerinti módosításainak számviteli összefüggései. Beszélünk – a teljesség igénye nélkül – a lízing és bérlet számviteléről, a gazdasági társaságok átalakulásának, egyesülésének, szétválásának számviteléről is.

A továbbképzés második napján a 2022. január 1-jétől hatályos adóváltozásokkal kapcsolatos tudnivalókat nézzük át. Jelentős témánk lesz a társasági adó és az osztalékadó változásai, tárgyaljuk a kisadózó vállalkozások tételes adója és a kisvállalati adó kérdéseit, valamint a személyi jövedelemadó változásait is. Beszélni fogunk a szociális hozzájárulási adó és a szakképzési hozzájárulás módosulásairól. A változások kapcsán nem maradhatnak el a társadalombiztosítás ellátásaira jogosultakról, valamint ezen ellátások fedezetéről szóló szabályozások tisztázása, az egyszerűsített foglalkoztatás és az egyszerűsített közteherviselés. Ezen túl kitérünk a rehabilitációs hozzájárulás aktuális szabályozási rendszerének tárgyalására. A napot az általános forgalmi adó, helyi adók és a gépjárműadó témakörének ismertetésével zárjuk.

Az egyes részkérdésekre külön-külön kitérve példamegoldásokkal színesítik az előadók a továbbképzést, hogy a résztvevőink átfogó képet kaphassanak az aktualitásokról. A továbbképzés ÉLŐ ONLINE jellege lehetőséget biztosít rá, hogy a résztvevők az előadásokat záró konzultációk keretében választ kapjanak kérdéseikre is.

Megszerezhető kreditpontok:

  • Könyvelőknek: 16 kreditpont (ebből 8 számviteli kreditpont)
  • Adótanácsadóknak, adószakértőknek, okleveles adószakértőknek: 18 kreditpont 

Időpontokért és jelentkezéshez kattints most!* 

Budapest     Debrecen     Győr      Kaposvár     Miskolc     Nagykanizsa      Nyíregyháza   

Pécs       Szekszárd     Szolnok    Zalaegerszeg

Kérdésed van? Írj a tovabbkepzes@penta.hu címre vagy hívd Nádasi Erikát a (30) 823 6952-es telefonszámon!

 

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM