Négy unikum a pénzügyi-számviteli szakképzésben!

A PENTA UNIÓ Zrt. által kifejlesztett, illetve szakmai partnereinkkel együttműködve szervezett speciális, unikumnak számító szakképzésekre szeretnénk felhívni a figyelmét.

Emelkedjen ki Ön is kollégái vagy konkurensei közül speciális szaktudásával, profitáljon szakértőink által tartott, máshol nem hallható szemináriumainkból!

1. Practical Tax Knowledge in English - évente csak 3 alkalommal induló képzés!

Profitáljon az angol nyelvű szakanyagokból, szerezzen több külföldi ügyfelet! Gyakorlatorientált, kiscsoportos tanfolyamunk 32 órájában elsajátíthatja a szükséges angol adózási szakzsargont! A tanfolyam szeptember 8-án indul, ne maradjon le! »Jelentkezzen most!

2. Felszámolási szakasszisztens - utolsó alkalommal áfa mentesen, akkreditált formában!

A Felszámolók és Vagyonfelügyelők Országos Egyesülete és a PENTA közös szervezésében mindent megtanulhat, ami a felszámolással kapcsolatos ügyintézéshez szükséges! Még csatlakozhat a tanfolyamhoz! » Jelentkezzen most!

3. Felszámolási és vagyonfelügyeleti szakközgazdász/specialista - posztgraduális képzés

A Budapesti Corvinus Egyetem, a Felszámolók és Vagyonfelügyelők Országos Egyesülete és a PENTA együttműködésében specialistákat képzünk felszámolási területen. Bővítse ügyfélkörét és mélyítse el ismereteit Magyarország vezető szakembereinek szemináriumain. Corvinusos felsőoktatási posztgraduális oklevéllel és Pentás tanúsítvánnyal zárhatja a képzést! Korlátozott létszám, már 50% töltöttség, 2015. februári indulás. » Ne maradjon le!

4. Online marketing menedzser - pénzvisszafizetési garanciával!

Képzés, amely immár ötödik éve telt házzal fut! Amennyiben saját vállalkozással keresi a kenyerét, ennél jobb élesztőt ajánlani sem tudunk. Fektessen be idejéből 52 tanórát és tudni fogja, hogyan sokszorozhatja meg ügyfélkörét, hol és hogyan érdemes hirdetnie, mit követelhet honlapjának készítőjétől. Legyen képben az Adwords és a Facebook hirdetésekkel. Hallgasson át a legdinamikusabban fejlődő szektorba, és legyen részese Ön is a növekedésnek! Jelentkezzen most! » OMA!

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM