Számviteli változások 2017 | Botka Erika

Az 1990-es évek közepe óta rendszeres előadója Botka Erika az Adóegyetem rendezvénysorozatnak. Az idei évi előadásával és az Adóegyetemes tapasztalataival kapcsolatban kérdeztük a magyar számvitel guruját.

5percAdó: Előadói szemmel hogyan látod a szakmát a pulpitusról? Változott az Adóegyetemen a résztvevők összetétele az évek alatt?

Botka Erika: A szakma felkészültsége szerintem ugyanolyan vegyes, mint 20 évvel ezelőtt volt. Vannak nagyon jól felkészült kollégák, akik többek között azért is vesznek részt a konferenciákon, hogy a legfrissebb változásokat is be tudják gyűjteni és a következő évre fel tudjanak készülni. Jellemzően az Adóegyetemes résztvevők ilyenek. Ugyanakkor megjelenik a különféle előadásokon a másik véglet is, aki csak a kreditpontokat gyűjti, ezért mondom, hogy a felkészültségben nagy a differenciáltság.

5percAdó: Változott az elmúlt években az Adóegyetem?

B.E.: Az Adóegyetem mindig is az „elegánsabb” konferenciák közé tartozott, kicsit ünnepélyesebb a hangulat, mint más rendezvényeken. A résztvevők többsége is évről-évre visszatérő kolléga, sok az ismerős arc az előadótermekben. Talán a közlekedés javult egy kicsit, és nemcsak az úthálózatra, hanem az időjárásra is gondolok. Remélem idén sem fog esni a hó és időben eljutunk minden helyszínre, hogy átbeszéljük a számvitel változásait.

5percAdó: Kinek ajánlaná az Adóegyetemet és miért?

B.E.: Az összes adózási szakembernek, számvitelinek, könyvvizsgálónak, mert teljes körűen felöleli a témaköröket az Adóegyetem. A változásokra fel kell készülni, e nélkül nem szabad elindítani a következő évet.

Az Adóegyetem 2017 helyszínei és időpontjai:

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM