Változik az OKJ – I. rész

Sok képző hívja fel mostanában a figyelmet honlapján, hogy az OKJ 2013. január 1.-vel életbe lépő változásai hátrányosan fogják érinteni a képzésben résztvevőket. Ez a mérlegképes könyvelő tanfolyamadótanácsadó tanfolyam és a valutapénztáros és valutaügyintéző tanfolyam esetében azonban biztosan nem érvényes.

Ugyan a szakmai és vizsgakövetelmények még csak részben ismertek, azonban kijelenthető, hogy a magasabb óraszám és az ebből következő emelkedő tanfolyami díj „rémképe” ezen képzések esetében nem reális. Az új szabályozás a képzések minimális és maximális óraszámát határozza meg, az eddigi kötetlen óraszám ellenében, elsősorban a képzésben résztvevők érdekeit védve. A meghatározott minimális tanfolyami óraszám kompetens szakértői gárda által lett kialakítva. Ezt igazolja az is, hogy az óraszámok a PENTA UNIÓ minőségbiztosítási rendszerében meghatározott tanfolyami óraszámokkal szinte meg is egyeznek.

Így a mérlegképes könyvelő tanfolyam/képzés esetében a 320 tanóra, az adótanácsadó képzés/tanfolyamesetében a 280 tanóra, a valutapénztáros tanfolyam esetében 30 tanóra indokoltan védi a tanulni vágyók érdekeit.

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM