Penta kiemelt konferenciák 2019. január-február

Tekintse meg kedvezményes konferencia ajánlatunkat.

Cafeteria 2019 a gyakorlatban

Időpont: 2019. január 22. 10:00 - 13:15
Előadó:
 Király Ágnes

Ajánló: „Az adójogszabályok változása alaposan felforgatta a cégek juttatási rendszerét. A 2019-es évre a szokásos rutin helyett érdemes alaposan átgondolni, mi mindent adunk a dolgozóknak, az új törvényi szabályok mentén hogyan célszerű átalakítani a megszokott juttatási csomagot? A megváltozott adózási szabályok a juttatások elszámolása és a bérszámfejtéshez való kapcsolódás újra tervezését is szükségessé teszik. Ez akkor is így van, ha nem cafeteria rendszerben, hanem csak munkáltatói döntés alapján kapnak bizonyos juttatásokat a dolgozók. …” »» Részletes tematika és jelentkezés: Cafeteria 2019 a gyakorlatban


Transzferár nyilvántartás készítés szabályai 2018-2019.

Időpont: 2019. január 30., 10:00 - 15:30
Előadó:
 Lakatos Zsuzsa
Kedvezmény január 23-ig: 21.900 Ft + áfa helyett 19.900 Ft + áfa / fő

Ajánló: "Új előírás, hogy a 32/2017. NGM rendelet előírásai szerint kell a transzferár nyilvántartási kötelezettséget teljesíteni a 2018-as üzleti évtől kezdődően. Az új típusú dokumentációs kötelezettség előírja minden érintett vállalkozás részére a Master File (fődokumentum) és a Local File (helyi dokumentum) elkészítését, és meghatározott feltételek esetében Country-by-Country Report készítési, illetve bejelentési kötelezettség is felmerül az Aktv. szerint a multinacionális vállalatcsoportok hazai tagvállalatainál. Az új előírások új tartalmi elemek bemutatását teszik kötelezővé, melyek előállítása, beszerzése időigényesebb feladat lesz, mint az eddigiekben, és nagyobb mértékű együttműködést igényel a cégcsoporton belül. Az elemzéseket és a csoporton belüli tranzakciókat új elvek szerint és az átláthatóság és nyomon követhetőség szem előtt tartásával kell bemutatni. Új fogalmak kerültek bele a rendeletbe, melyek esetében sokszor csak a 2017-ben angol nyelven megjelent OECD transzferár irányelveire támaszkodhat az adózó. …" »» Részletes tematika és jelentkezés: Transzferár nyilvántartás készítés szabályai 2018-2019.


TB A-Z-ig

Időpont: 2019. február 7. 9:30 - 15:00
Előadó:
 dr. Bogdán Zsuzsanna, dr. Futó Gábor, Széll Zoltánné
Kedvezmény január 31-ig: 21.900 Ft + áfa helyett 19.900 Ft + áfa / fő

Tematika: "Az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak anyagi jogi és eljárásjogi változásairól >> A társadalombiztosítás fedezetei rendszerét érintő változások, a jogalkalmazás gyakorlati kérdései >> Nyugdíjtörvényünk alkalmazása, a nők 40’ 2019 >> Konzultáció" »» Jelentkezés: TB A-Z-ig


Az általános forgalmi adó 2019-re vonatkozó változásai és aktuális kérdései

Időpont: 2019. február 13., 10:00 - 17:15
Előadó:
 dr. Csátaljay Zsuzsanna
Kedvezmény február 6-ig: 23.900 Ft + áfa helyett 21.900 Ft + áfa / fő

Tematika: Az áfa törvény 2019. január 1-jétől hatályos változásai >> Az utalványok átruházására vonatkozó 2019-től hatályos szabályok – Előre hozza  az áfa fizetést az utalvány? Hogyan lehet ezt kiküszöbölni? >> A cégautó áfa szabályai >> Az adóalapot csökkentő árengedmények, promóciók áfa szabályai >> Számlakibocsátási kötelezettség >> A számla teljesítési időpontja >> Az időszaki elszámolás ügyletek gyakorlati alkalmazási problémái >> Számlakorrekciók >> A teljesítés meghiúsulások, visszáruk, visszaszámlázások kezelése >> A térítésmentes ügyletek áfa szabályai >> Az adólevonási jog >> Az ingatlannal összefüggő áfa és számlázási kérdések >> Az elektronikus számlázás, számlabefogadás és az elektronikus adatszolgáltatás »» Jelentkezés: Az általános forgalmi adó 2019-re vonatkozó változásai és aktuális kérdései


Minden amit a KATA-ról tudni kell!

Időpont: 2019. február 28. 9:30 - 15:00
Előadó:
 Antalfi Csilla
Kedvezmény január 28-ig: 21.900 Ft + áfa helyett 17.900 Ft + áfa / fő

Ajánló: "A KATA adóalanyiság választásával kapcsolatosan már sok mindenről tudunk, sok mindent hallottunk. A 2019-es adóváltozásokat alapul véve összefoglaljuk azokat a dolgokat, szabályokat, előírásokat, amit a KATA adózóssal kapcsolatosan tudni kell. Több kérdésre szeretnénk választ adni. Mi számít bevételnek a KATA-ba? Milyen adatszolgáltatási kötelezettsége van a KATA-s adóalanynak? KATA-s adóalany szolgálati ideje- nyugdíj? Milyen egészségbiztosítási ellátásra jogosult a KATA-s adóalany? Ezekre és természetesen még számos egyéb kérdésre  is szeretnénk választ adni, segítséget nyújtani a 2019. február 28.-i konferencián." »» Részletes tematika és jelentkezés: Minden amit a KATA-ról tudni kell!


Amennyiben egy cégtől kettő vagy több fő jelentkezik a fenti konferenciák bármelyikére, abban az esetben 6.000 Ft/fő kedvezménnyel vehetnek részt rendezvényünkön.

Kérdése van? Hívj a PENTA UNIÓ Zrt. munkatársait a 06/1/473-1039-es telefonszámon!

Jelentkezzen most és éljen a kedvezményeinkkel! Ne maradjon le! » www.penta.hu/konferenciak

 

* Kedvezményeink egymással nem összevonhatóak! A kedvezmény érvényesítésének feltétele a díjbekérő határidőre történő kiegyenlítése.

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM