Megérkeztek a PM kreditpont-határozatok a 2020-as kötelező továbbképzéseinkre

Örömmel értesítem, hogy a hagyományos, kétnapos továbbképzések vállalkozási szakos tematikájára megérkeztek az PM kreditpontos határozatai.

A határozatok alapján az egyes szakterületek számára az alábbi kreditpontokat biztosítja a továbbképzés két nap alatt:

  • Könyvelőknek: 16 kreditpont vállalkozási szakon (ebből 8 számviteli kreditpont)
  • Adótanácsadóknak, adószakértőknek, okleveles adószakértőknek: 18 kreditpont
  • Könyvvizsgálóknak: megyénként eltérő

Vállalkozási szakterületen a továbbképzések témája:

  • Számviteli nap: Számviteli változások a 2019. évi LXXIII. tv. és a 2019. évi C. tv. alapján  >> Adónemek között áttérés/visszatérés számviteli feladatai >> Időbeli elhatárolások >> Ellenőrzés számvitele >> Saját tőke számvitele >> Konzultáció (8 számviteli kreditpont, vállalkozási szakterület)
  • Adózási nap: Az adózás rendjének szabályváltozása >> Az adóigazgatási rendtartási törvény 2020. január 1-jétől hatályos változásai >> Az adóhatóság által foganatosítandó végrehajtási eljárások szabályrendszerének 2020. január 1-jétől hatályos változásai >> A személyi jövedelemadó 2020. január 1-jétől hatályos változásai gyakorlati példákkal >> A szociális hozzájárulási adó újraszabályozása gyakorlati példákkal >> A járulékszabályok 2020. január 1-jétől és 2020. július 1-jétől hatályos változásai gyakorlati példákkal >>Az egyszerűsített közteherviselési hozzájárulás 2020. január1-jétől és július 1-jétől hatályos változásai >> A kisadózó vállalkozások tételes adója és a kisvállalati adó 2020. január 1-jétől hatályos változásai  >> Társasági adó 2020. január 1-jétől hatályos változásai gyakorlati példákkal >> Az illetéktörvény 2020. január 1-jétől hatályos változásai  >> A helyi adók és a gépjárműadó 2020. január 1-jétől hatályos változásai  >> Az általános forgalmi adó 2020. január 1-jétől és 2020. július 1-jétől hatályos változásai>> Konzultáció (8 nem számviteli kreditpont, vállalkozási szakterület).

Államháztartási szakterületen 2020-ban is központi, PM által kiadott tematika alapján zajlik a továbbképzés (12 számviteli kreditpont, államháztartási szakterület) + A központi PM tematikához igazítva, kialakítása folyamatban a központi tematika függvényében (4 nem számviteli kreditpont, vállalkozási szakterület).

A hagyományos, kétnapos továbbképzéssel megszerezheti 16 könyvelői kreditpontját a korábbi évek hagyományainak megfelelően és választhat az ország 11 városa közül: 

Budapest     Debrecen     Győr      Kaposvár     Miskolc     Nagykanizsa      Nyíregyháza   

Pécs       Szekszárd     Szolnok    Zalaegerszeg

Díjmentes extrák a PENTA hagyományos, kétnapos továbbképzésein résztvevők számára:

  • Adó 2020 Magyarázatok e-szakkönyv: Több, mint 500 oldalas, 2020. január 1-jén lezárt szakkönyv elektronikus formában a vállalkozási szakos továbbképzéseken. Tartalom: Adójog, ART, AIR, VHT, ÁFA, SZJA, TAO, TB, SZOCHO, KIVA, KATA
  • Pénzmosás elleni küzdelem – videó: Még egy kötelező? Sajnos igen. De jó hír, hogy velünk alig egy órás online oktatással teljesítheti a könyvelőirodák munkatársai számára a 2017. évi LIII. törvény (új Pmt.) 64. § (3) pontja által előírt továbbképzést!
  • Szakterület-specifikus +4 kredit 50% kedvezménnyel: Résztvevőink számára - amennyiben a könyvelői regisztrációjuk szükségessé teszi, hogy további 4 kreditpontot áht, nonprofit, pénzügyi szervezeti vagy IFRS szakterületen teljesítsenek - 50% kedvezménnyel lehetővé tesszük ezen továbbképzési kötelezettség teljesítését e-learning formájában. (E-learning képzéseink várhatóan májustól lesznek elérhetőek.)
  • Garantált 20 kreditpont az "adó szakma" képviselőinek 50% kedvezménnyel: Adótanácsadó, adószakértő, okleveles adószakértő résztvevőink számára a 2020.01.01-től hatályos továbbképzési kötelezettség teljesítése érdekében garantáljuk a szükséges 20 kreditpont megszerzésének lehetőségét a megjelölt kiegészítő e-learning továbbképzéssel, melyre 50% kedvezményt biztosítunk. (E-learning képzéseink várhatóan májustól lesznek elérhetőek.)
  • Szakmai támogatás 12 hónapra: Kérdés-válasz adatbázis! Folyamatosan frissülő kérdéseket és válaszokat csemegézünk ki Önnek a fórumainkból és konferenciáinkról. Ha szeretné tudni, hogy a kollégáit mi érdekeli, ne habozzon!

2020-ban is egész évben szervezünk továbbképzéseket, márciustól egészen decemberig. Válasszon helyszíneink, előadóink és időpontjaink közül! Jelentkezzen most, mert a konzultációs lehetőség érdekében a csoportok létszáma 2020-ben is korlátozott (max. 70 fő)! >> Idén is a Penta továbbképzését választom

Szeretettel és tisztelettel várjuk Önt idén is a megszokott előadókkal és színvonallal!

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM