20 év után ismét távoktatásos adótanácsadó képzés

A digitális oktatás végre utolérte a már elektronikus alapon működő szakmát.

Közel két évtized után ismét lehet jelentkezni távoktatásos adótanácsadó OKJ-s képzésre. A szeptembertől induló tanfolyamra videós tananyaggal és mobiltelefonos alkalmazással készül az idén EU-s szakképzési nívó díjat nyert PENTA UNIÓ Zrt.

„Az adótanácsadó szakma a közelmúltban jelentős változásokon ment keresztül. A jogtár használattól kezdve a könyvelési szolgáltatásokon át az adóbevallásokig, adóellenőrzésig szinte az egész szakma digitalizálódott, épp itt volt az ideje, hogy a 20 évvel ezelőtti távoktatás újraéledjen, immár digitális alapokon.” – mondta Dr. Herich György, okleveles adószakértő, a PENTA UNIÓ Zrt. adótanácsadó képzéséért felelős szakembere. A távoktatás lehetővé teszi, hogy tértől és időtől függetlenül mindenki ugyanolyan magas színvonalú képzésben részesüljön.

A képlet pedig nem is bonyolult: az ország legjobb szakemberei által felvett gyakorlatorientált videó előadások és a szakmai útmutató irányításával készült távoktatásos tananyag segítségével ott és akkor tanulhatunk, amikor számunkra a legkényelmesebb és leghatékonyabb. Az állandó jogszabályváltozások ugyanakkor komoly kihívás elé állítják a képző céget, mivel a tananyagnak is lépést kell tartania az adózási szabályok változásával.

A szakmai közönség pozitívan fogadta a régi-új képzési formát, a szeptemberben induló csoportok várhatóan még indulás előtt megtelnek.

További információkért kattintson a képzés tájékoztató oldalára és jelentkezzen most, nehogy lemaradjon>> Távoktatásos adótanácsadó képzés

Szóljon hozzá a témához!

PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM