Kreditpontos mérlegképes továbbképzés 2016

(vállalkozási és államháztartási szakterületen)

Személyes és könyvelőbarát 16 kreditpont

Dr. Herich György
A PENTA UNIÓ Zrt. továbbképzési szakmai felelőse

 "A megszokott tantermi keretek és a csoportok alacsony létszáma (max. 60 fő) lehetővé teszik, hogy napi problémáit akár személyesen is megbeszélhessük az előadásokat követő konzultáció keretében.

A kreditpontos rendszer bevezetése óta általános tendenciaként elmondhatjuk, hogy a könyvelők 90%-a hű maradt a hagyományos rendszerhez, hiszen ez a legegyszerűbb megoldás, hogy megszerezze a jogszabály által előírt (8 számviteli és 8 egyéb szakterületen minősített) kreditpontjait, melyeket a Penta le is jelent a Nemzetgazdasági Minisztérium felé!

Ne kockáztasson Ön se! Válassza idén is ezt a könyvelőbarát megoldást!"

Jelentkezem

16 kreditpontos mérlegképes továbbképzés

5+1 díjmentes extra a résztvevőinknek:

1

Adó 2016 Magyarázatok - 5.980 Ft értékben (vállalkozási szakterületen)

Közel 500 oldalas, 2016. január 1-jén lezárt szakkönyv. Tartalom: Áht, Adójog, Art, Áfa, Szja, Kata, Eva, Kiva, Tao, Tb, Szocho.

2

Pénzmosás elleni küzdelem - videó

Még egy kötelező? Sajnos igen. De jó hír, hogy velünk alig egy órás online oktatással teljesítheti a könyvelőirodák munkatársai számára a 2007. évi CXXXVI. törvény 32.§ (3) pontja által előírt továbbképzést! 2016-os továbbképzési anyag!

3

Az Év Könyvelője verseny

Vegyen részt Ön is immár 5. alkalommal megszervezésre kerülő szakmai kvízjátékunkban! Tanuljon fifikás kérdéseinkből és legyen Ön a 2016-os Év Könyvelője!

4

Szakmai támogatás 12 hónapra!

Kérdés-válasz adatbázis! Ropogós, szinte naponta frissülő kérdéseket és válaszokat csemegézünk ki Önnek a fórumainkból és konferenciáinkról. Ha szeretné tudni, hogy a kollégáit mi érdekeli, ne habozzon!

5

Szakterület-specifikus 4 kredit díjmentesen

Résztvevőink számára - amennyiben a regisztrációjuk szükségessé teszi, hogy további 4 kreditpontot áht, nonprofit, pénzügyi szervezeti vagy IFRS szakterületen teljesítsenek - díjmentesen lehetővé tesszük ezen továbbképzési kötelezettség teljesítését e-learning formájában.

+1

Spórolja meg a részvételi díjat!

Jelentkezzen adótanácsadó képzésünkre, ahol a képzés díjába 100%-ban beszámítjuk a továbbképzés nettó részvételi díját!

Jelentkezem

Regisztrációja függvényében Ön az alábbiak szerint tudja megszerezni szükséges kreditpontjait:

Vállalkozási szakos továbbképzésünkkel a nem költségvetési szervnél dolgozó mérlegképes könyvelők szerezhetik meg a szükséges 16 kreditpontjukat (8 számviteli + 8 egyéb témakörben minősített kreditpont), amennyiben vállalkozási szakterületen rendelkeznek regisztrációval. Ha Ön nem vagy nem csak vállalkozási szakterületen rendelkezik regisztrációval, akkor a fenti továbbképzés mellett +4 kreditpontot az adott szakterület(ek)re minősített továbbképzésen kell megszereznie.

Államháztartási szakos továbbképzésünkkel a költségvetési szervnél dolgozó mérlegképes könyvelők teljesíthetik továbbképzési kötelezettségüket amennyiben vállalkozási és/vagy államháztartási szakterületen rendelkeznek regisztrációval.

Szakterület-specifikus továbbképzésen azoknak a regisztrált könyvelőknek kell részt venniük, pénzügyi-szervezeti, egyéb szervezeti (nonprofit), IFRS vagy államháztartási szakterületen (is) rendelkeznek regisztrációval. A 4 kreditpontos e-továbbképzéseink megkezdésére várhatóan szeptemberől lesz lehetőség.

Kérjük, jelentkezés előtt ellenőrizze regisztrációja szakterületét a névjegyzékben, hogy biztosan a megfelelő kreditpontokat szerezze meg: Regisztrált mérlegképes könyvelők NÉVJEGYZÉKE

Amennyiben lemaradt hagyományos továbbképzésünkről, 2016. december 28-ig jelentkezhet e-továbbképzéseinkre. Online továbbképzéseinkkel megszerezheti 2016. évi mérlegképes könyvelői kreditpontjait a videók december 30-ig történő megtekintésével.

2016. évi vállalkozási szakos tematika

Számviteli nap - (8 számviteli kreditpont)

2016. évi számviteli törvényi változások >> A 2016. évi nyitás utáni rendezési feladatok >>  Pénzügyi lízing, bérlet >> Kapott támogatások elszámolása >> Kft-k 3 millió Ft-os jegyzett tőke követelményének teljesítése >> Konzultáció

Adó nap - (8 adós kreditpont)

Adózás rendje >> Személyi jövedelemadó >> Társasági adó és osztalékadó >> Szociális hozzájárulási adó és a járulék >> Általános forgalmi adó >> Helyi adó és a gépjárműadó változásai >> Konzultáció

2016. évi államháztartási szakos tematika

Központi tematika alapján 12 számviteli kreditpont

Az államháztartás számviteléről szóló 4/2013. (I. 11.) Korm. rendelet 2016. január 1-től hatályos szabályozása >> Az államháztartás számvitelének változásaival kapcsolatos feladatok és a gyakoribb gazdasági események könyvelési tételei >> Az ellenőrzés, önellenőrzés számvitele >> Az államháztartáshoz kapcsolódó jogi szabá­lyozás változása >> Adózáshoz kapcsolódó jogi szabályozás változása  >> Konzultáció

Vállalkozási szakterületen minősített 4 (nem számviteli) kreditpont

Aktuális adózási kérdések 2016: Személyi jövedelemadó változásai >> A társasági adó változásai >> Az általános forgalmi adó változásai >> Egyéb adókat érintő változások >> Konzultáció


A tematika letöltése PDF-ben
Részvételi díj
16.900 Ft + áfa, azaz 21.463 Ft
KEDVEZMÉNY(EK)
Díjmentes 1.

Ha megrendeli a "Könyvelő Kaleidoszkóp" című kiadványunkat (17.900 Ft + áfa, bruttó 18.795 Ft-ért).

Díjmentes 2.

Könyvelőiroda-Vezetők Klubjának konferenciabérlettel (149.900 Ft + áfa, bruttó 190.375 Ft) rendelkező tagjai részére. (Kérjük, a megjegyzés rovatban tüntesse fel a tagsági kártya számát.)

Ellátás

A részvételi díj tartalmazza a továbbképzés szüneteiben elfogyasztható kávét, frissítőt és péksüteményeket.

Kedvezményeink egymással nem összevonhatóak!

Jelentkezzen most 2 egyszerű lépésben!

1. Válasszon időpontot! Kattintson a fehér körbe!

Kérjük előbb válasszon időpontot!

Rendben

A mérlegképes kreditpontos rendszerben számvitel témakörben min. 8 kreditpontot kell gyűjteni. Pirossal jelöljük a könyvelői kreditpontok számát, ha csak számviteli vagy legalább 8 számviteli kreditet tartalmaznak.

  • könyvelőknek
  • adótanácsadóknak
  • okleveles adószakértőknek
  • adószakértőknek
  • könyvvizsgálóknak
Szabad helyek
Előadók
Szak
Időpont
Helyszín
Kreditpontok
2. Adja meg adatait!

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

...vagy böngésszen tovább