A VIZSGÁK IS ELMARADNAK!

Az operatív törzs mai döntése alapján – a kis családi összejövetelek kivételével minden rendezvény elhalasztását kérik – a vizsgákat nem tartjuk meg további értesítésig.

Tovább

Szíves türelmüket kérjük!

A hétvégén a Penta, mint képzőintézmény hatáskörébe tartozó átszervezési lehetőségekről folyamatos egyeztetések zajlottak, melyekről várhatóan MA DÉLIG adunk részletes tájékoztatást.

Tovább

Könyvelői naptár 2017

Immár második alkalommal jelenik meg az 5percAdóval közösen összeállított és idén továbbfejlesztett könyvelőknek szóló, 176 oldalas, A/5 méretű 2017. évi “könyvelős” naptár a következő tartalommal

Tovább

Újrafentük a svájcibicskát!

mmár 25. alkalommal frissítettük az Adótan 2014, az Adó Magyarázatok és az Adó Teszt és Példatár szakkönyveket, melyek 2014-ben is kreditpontot érnek a mérlegképes könyvelőknek!

Tovább

Lezárultak a szakmai versenyek

Végleg lezárulnak a szakmai versenyeink, "Az Év Adótanácsadója", "Az Év Bérszámfejtője" és "Az Év Könyvelője" versenyek első fordulójának sikeres kitöltőinek tanúsítványa megérkezett irodánkba, és postázásuk folyamatban van.

Tovább

A szakmai verseny eredményei számokban

A 2012-es év szakmai versenyeinek lezárásaként összefoglaljuk a versenyek eredményeinek statisztikáit a honlapra látogatók számára és közzé tesszük az első forduló eredményeit összefoglaló táblázatot, valamint szeretnénk "kedvet csinálni"

Tovább

Eldördült a startpisztoly!

A szakma legjobbjai mérik össze ma a Pentában a tudásukat, még 2 óra, és meglesz "Az Év Adótanácsadója", Az Év Könyvelője" és Az Év Bérszámfejtője" díjak nyertese!

Tovább
PENTA UNIÓ

PENTA UNIÓ

Oktatási Centrum

A böngészője elavult.

A PENTA UNIÓ weboldalának fejlesztésekor arra törekedtünk, hogy az oldal böngészése
a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb legyen. Ennek érdekében a legfrissebb
technológiákat alkalmaztuk, melyek közül néhány kezelésére az Ön böngészője nem
alkalmas. A teljeskörű felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy frissítse böngészőjét.

Frissítse böngészőjét ingyenesen...

firefox

...vagy böngésszen tovább

Kérjük válassza ki egyéni adatkezelési hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM